Waarom een Sarah in de tuin zo leuk is

Waarom een Sarah in de tuin zo leuk is

Als er iemand in je omgeving vijftig jaar wordt, dan wil je hier natuurlijk aandacht aan besteden. Vijftig jaar oud worden is een mijlpaal in het leven, hier mag dan ook best groots voor worden uitgepakt. Een Sarah in de tuin plaatsen voor degene die vijftig wordt, is hierbij een leuk en origineel idee.

Kleed Sarah aan zoals jij dit wilt

Een sarah huren is eenvoudig en gemakkelijk. En als deze pop eenmaal staat, kun je deze natuurlijk helemaal aankleden zoals jij dit zelf wilt. Het leukste is natuurlijk als je voorafgaand aan het grote moment al wat spullen van de jarige hebt weten te verzamelen, zonder dat het ze dit in de gaten had. Denk hierbij aan sportkleding, werkkleding of leuke accessoires zoals bijvoorbeeld oorbellen. Je kunt er ook nog voor kiezen om een bord naast Sarah te zetten met een leuke tekst.

Sarah is duidelijk voor iedereen

Het leuke van een Sarah in de tuin is dat het voor iedereen duidelijk is. Buren zijn meteen op de hoogte en komen vaak spontaan even langs om de jarige te feliciteren. Een Sarah wordt hiermee een ideale eye catcher, waarmee er veel aandacht wordt geschonken aan de jarige. Je kunt er ook nog voor kiezen om een bord naast de Sarah te plaatsen met daarop de tekst ‘drie keer toeteren’. Het effect zal je verbazen.

Sarah in de tuin is zo gedaan

Het voordeel van een Sarah in de tuin is dat je er weinig werk aan hebt. Je kunt de pop in een paar minuten opblazen en aankleden. Je bent geen tijd kwijt aan het verzinnen van een liedje en het oefenen ervan. Een ander voordeel is dat je het ongemerkt kunt voorbereiden. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om het opblazen van de pop bij de buren te doen, zodat je zeker bent dat de jarige niets doorheeft. Een paar minuten voor twaalf zet je alles in de tuin en bel je aan. Reken maar dat de voorpret groot zal zijn.