Drie redenen om Microsoft Mail te gebruiken

Drie redenen om Microsoft Mail te gebruiken

Gebruik maken van je mail, waar en wanneer je maar wilt. Microsoft Mail is ideaal voor de moderne gebruiker die houdt van vrijheid, maar zeker ook van veiligheid. Het is een prettig programma, waar ook de beginnende gebruiker snel mee uit de voeten kan. Microsoft Mail is het ideale programma mailprogramma. Waarom? Wij hebben drie redenen voor je op een rijtje gezet.

Microsoft Mail is veilig

Microsoft Mail is een veilig programma. Als je dit programma aanschaft, ben je ook meteen in het bezit van een licentie, deze licentie bij Microsoft zorgt ervoor dat je jaarlijks kunt rekenen op goede updates. Deze updates bevatten niet alleen nog betere functionaliteit, maar ook nog betere bescherming. Door continue te werken aan veilige programma’s, zorgt Microsoft ervoor dat je jezelf geen zorgen hoeft te maken dat je gehackt wordt. Hiermee zijn jouw mails en contactgegevens veilig en is het prettig werken.

Microsoft Mail biedt veel opslagruimte

Tegenwoordig worden veel grote bestanden doorgemaild. Denk hierbij aan databestanden, maar ook aan foto’s en video’s. Waar vroeger je mailbox al snel vol was, kun je nu onbeperkt doorgaan met opslaan. Door speciale mappen aan te maken, kun je jouw mailbox gebruiken als een veilige opslagruimte. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alle video’s bij elkaar te bewaren. Microsoft stelt deze opslagruimte ter beschikking zodat jij hiervoor geen extra memorysticks hoeft te kopen of ruimte op je laptop hoeft te benutten.

Contactgegevens opslaan en gebruiken

Als je een groot zakelijk netwerk hebt, dan wil je deze contactgegevens natuurlijk goed bewaren. In Microsoft Mail kun je van al je contacten de gegevens bewaren. Ze staan keurig opgeslagen in je contacten en door de uitstekende beveiliging hoef je niet bang te zijn dat je deze kwijt raakt. Doordat je alle contacten in je mailbox bewaart, is het gemakkelijk om gegevens op te zoeken van iemand. Ook kun je ervoor kiezen om groepen aan te maken, die je kunt gebruiken om bijvoorbeeld specifieke promoties rond te sturen. Microsoft Mail zorgt ervoor dat je op een prettige, veilige en efficiënte manier om kunt gaan met je contactgegevens.