De vijf populairste vakantieregio's van 2021.

De vijf populairste vakantieregio's van 2021.

Wanneer we na een jaar werken weer lekker op vakantie kunnen zoeken we natuurlijk ook meteen een mooie regio om naar toe te gaan! Maar welke regio’s zijn nu dan ook mooi om te bezoeken? Wij zoeken dit voor je uit!

De mooie landschappen van Puglia

In deze regio vind je de meest mooie landschappen en gezellige dorpjes. Puglia is gelegen aan de Adriatische zee. Het oude centrum bevat meer dan 40 kerkjes en is dus echt een lust voor het oog. Een andere oude plaats in Puglia is Lecce, die bekend is om de roemruchte voetbalclub.

Adembenemend Jordanië

Dit land wordt steeds populairder en eigenlijk is dat niet zo gek. Doordat dit land een historie heeft biedt het voor ieder wat moois. Dit prachtige land ligt op nog geen vijf uur vliegen van Nederland en is twee keer zo groot als ons eigen kikkerlandje. Bezoek de legendarische Dode zee, de Arabische markten of de knalrode zandduinen. Eigenlijk is Jordanië een adembenemende bestemming.

De natuur in Canada

Wanneer je een outdoor liefhebber bent is Canada de perfecte vakantiebestemming. Of je nu wilt gaan mountainbiken, wandelen, klimmen of watersporten het kan hier allemaal. Dit land heeft zo enorm veel mooie plaatsen. Wat dacht je van Vancouver dit is zo mooi doordat het tussen de stille oceaan en de bedekte bossen in het noorden ligt. Wanneer je hier bent maak dan eens een walvissentocht of bezoek de hangbruggen.

Het toeristische Abu Dhabi

In het Midden-Oosten ligt het land Verenigde Arabische Emiraten. Dit land bestaat uit zeven emiraten. Een hiervan is Abu Dhabi wat tevens ook de hoofdstad is van de Verenigde Emiraten. In de afgelopen jaren is deze hoofdstad enorm gegroeid. Er wonen ongeveer 1 Miljoen mensen in Abu Dhabi waarvan zeker 80% niet eens van oorsprong hier vandaan komen. Jaarlijks komen hier ook zeer veel toeristen. De stad Abu Dhabi heeft een aantal prachtige gebouwen. De een nog hoger dan de ander. De stad heeft ook nog eens een goede ligging. Het ligt namelijk pal aan zee en op maar een uurtje van Dubai af. 

Het avontuurlijke Marokko

Wanneer je het over hot hebt dan heb je het wel over Marokko! Dit land is de vakantiebestemming van 2021. Dit land kun je dan ook prima met de auto gaan verkennen. Verblijf in een van de meest prachtige en duurzame accommodaties en ga surfen aan de kust. Ook gaaf om te doen, een safari maken door de woestijn en blijf er dan gelijk slapen in een tent.