Wat is er zo bijzonder aan 4-seizoenen dekbedden?

Wat is er zo bijzonder aan 4-seizoenen dekbedden?

Als u een 4-seizoenen dekbed kiest, krijgt u niet één, maar twee dekbedden. In de zomer gebruik je een licht dekbed. Voor de overgangs seizoenen, in de lente en de herfst, krijg je een zwaarder dekbed. Voor de koude dagen in de winter kunnen beide Dekbedden worden samengebonden met behulp van knopen of linten. Dit zorgt voor een optimaal slaapklimaat, ongeacht de buitentemperatuur. Op deze manier heeft een 4-seizoenen dekbed de beste aansluiting in alle seizoenen

Wat is er speciaal aan biologisch 4-seizoenen dekbedden?

4-seizoenen dekbed of deken laat niets te wensen over en zijn geschikt voor elk bed. Hoezen van hoge kwaliteit, getest op schadelijke stoffen en veel verschillende vulmaterialen garanderen het beste slaapgenot. Er zijn ook onderhoudsvriendelijke, wasbare versies verkrijgbaar.

- Knuffelkatoen van gecontroleerde biologische teelt

- Natuurlijke hennep

- Wekbaar Lyocell/Tencel

- Koelzijde

- Vochttransport van zuivere schapenwol uit gecontroleerde biologische landbouw

- Volumineus dons - gegarandeerd niet van levend plukken

- Kameelpluis met perfecte temperatuurbalans

- Luxe kasjmier

Het zijn niet alleen de vulmaterialen waaruit u kunt kiezen. Onze 4-seizoenen dekbedden zijn verkrijgbaar in verschillende warmteklassen. Voor mensen die minder warmte nodig hebben of veel zweten, raden wij een licht combinatie dekbed aan. Dit bestaat uit een ultralicht dekbed en een licht dekbed.

Voor mensen die graag warmer slapen of die snel bevriezen, raden wij onze combinatiedekbedden aan. Hier krijg je een licht dekbed in combinatie met een zwaarder dekbed. Als je nog meer warmte nodig hebt, leg dan een goede verwarmende onderdeken op je matras. Een 4-seizoenen dekbed worden voor de winter samengevoegd met nikkelvrije drukknopen of geknoopte linten.

Draadtelling van een dekbed

Een tog of draadtelling geeft aan hoe isolerend een stof is en over het algemeen moeten dekbedden voor de winter 12 tog of meer zijn. We hebben hieronder ook enkele dekbedden van 10,5 tog opgenomen voor het warmere deel van de lente en de herfst, of als uw huis het hele jaar door vrij warm blijft. Als u niet zeker weet welke tog u wilt, kunt u ook een dekbed in twee delen proberen - een hoger tog en een lager tog. Afhankelijk van het weer kunt u kiezen welke tog het beste is, en als het kwik echt daalt kunt u de twee delen samenvoegen voor maximale warmte.