Waarom kiezen voor een fly drive vakantie?

Waarom kiezen voor een fly drive vakantie?

Ben je gesteld op je vrijheid? Hou je ervan om ’s ochtends pas te bepalen wat je die vakantiedag gaat doen? Vind je het niet prettig om iedere dag met een groep mensen op te trekken? Dan is een fly drive vakantie ideaal voor jou. Nadat je bent geland met het vliegtuig, krijg je de beschikking over een auto. Deze auto geeft je de vrijheid om je vakantie in te delen zoals jij dit wilt. Wil je een dagje bij het hotel blijven? In de namiddag toch nog even naar de stad? Het kan allemaal! Heerlijk toch?

Ruime keuze uit fly drive vakanties

Je kunt kiezen uit bestemmingen over de hele wereld. Denk hierbij aan landen in alle werelddelen van de wereld zoals Afrika, Europa en Zuid-Amerika. Bovendien is een fly drive vakantie boeken heel eenvoudig, online heb je dit in een paar minuten geregeld. Als je deze vakantie geboekt hebt, kan de vakantiepret alvast beginnen. Het is altijd handig om alvast wat informatie te lezen over het land waar je naar toegaat. Ook is het slim om even een kijkje te nemen op de (digitale) wegenkaart van het land. Als je ter plekke in de auto stapt, zul je merken dat je hierdoor al een voorsprong hebt.

Israël is ideale vakantieland voor fly drive vakantie

In Israël vind je werkelijk alles wat je nodig hebt voor een topvakantie. Er zijn hier prachtige bezienswaardigheden, het land heeft een rijke historie, maar je kunt er ook heerlijk uitgaan. Het land kenmerkt zich door zijn enorme variatie. Je kunt er bijvoorbeeld heerlijk ontspannen op een strandbestemming zoals Eilat, gelegen aan de Rode Zee. Of ga je liever naar een moderne, trendy stad, zoals Tel Aviv? Ook als je van natuurschoon houdt, is Israël het ideale vakantieland. Het noorden vind je veel groen, in het zuiden juist weer de Negev woestijn. Veel te zien dus. Met een fly drive vakantie Israël, kun je dit ook daadwerkelijk allemaal zien en beleven. Het land is qua oppervlakte namelijk de helft groter als Nederland, dat betekent dat je met een auto prima het hele land kunt bewonderen. Dit maakt dit land zo ideaal voor een fly drive vakantie. Iets voor jou?