Dit zijn populaire woonmerken in 2022

Dit zijn populaire woonmerken in 2022

Ga jij binnenkort verhuizen naar een nieuw huis of appartement? Of wil je jouw huidige woning een make-over geven? Als je op zoek bent naar nieuwe meubels of decoratie voor een nieuwe, frisse inrichting, zijn er veel woonmerken om uit te kiezen. Vooral op internet zijn de mogelijkheden eindeloos. Om je op weg te helpen bij je keuzes, hebben wij populaire, stijlvolle woonmerken uitgezocht voor komend jaar. Hier vind je meubels in alle soorten en maten, met unieke en frisse designs voor iedere woning.

Keijser & Co

Het eerste merk op onze lijst is Keijser & Co. Je kunt hier verschillende meubels afnemen, zoals banken, kasten, tafels, salontafels, stoelen en nog veel meer. Je kunt meubels hier op maat laten maken, in gewenste kleuren en afwerking. Vaak kun je ook kiezen voor een andere soort hout, stof of andere persoonlijke opties. Zo kun je unieke meubels kiezen die helemaal passen bij jouw kamer. Vooral bankstellen van Keijser & Co zijn erg mooi, met keuze uit allerlei verschillende stoffen. Meubels vind je hier in alle stijlen. Zowel strak en modern, als wat ouder en gezelliger. Ook voor zakelijke meubels kun je hier terecht.

Nix design

Bij het woonmerk Nix design staat één aspect voorop en dat is vernieuwing. Bij Nix design zijn ze altijd bezig om de nieuwste trends en technieken te volgen en toe te passen. Hierdoor vind je veel originele meubels, met unieke stijlen, vormen en afwerkingen. Naast stoelen, tafels, kasten en andere grote meubels, hebben ze ook veel decoratie en accessoires. Hiermee kun je de kamer nog meer opvullen en opvrolijken. Voor iedereen zit er wel iets moois tussen bij Nix design.

Looiershuis

Een ander leuk merk is Looiershuis. Dit familiebedrijf uit België heeft vooral stijlvolle, warme meubels, voor een gezellige inrichting van de kamer. Je ziet hier veel landelijke producten, gemaakt van bijvoorbeeld oud hout, of andere oude materialen. Verder hebben ze ook veel meubels in industriële stijl, zoals tafels, stoelen en kasten. Bij Looiershuis kun je dus terecht voor allerlei verschillende soorten meubels. Vaak is het ook leuk om deze stijlen juist met elkaar te combineren. Bij Looiershuis heb je een goede combinatie van stijl, comfort en personaliteit.